• +31 633473301
  • engagement.haarlem@gmail.com

Amateurkunst

Exposities op locatie EN digitaal


Over kunst is veel te schrijven. We laten het liever ervaren.


We kiezen bewust voor exposities op prachtige locaties. Amateurkunst verdient een goede plek. Tegelijkertijd: om te laten weten dat kunst de moeite waard is, moet je het simpelweg (laten) zien. Daarvoor is een digitale expositie bijzonder geschikt. 

 

We kiezen daarom het beste uit beide werelden. Een fysieke en een digitale omgeving hebben beiden waarde. We houden letterlijk en figuurlijk alle opties open.

... op prachtige locaties

... in combinatie met digitale exposities

  • De komende tijd maken we het voor ALLE deelnemende kunstenaars mogelijk om hun kunst ook digitaal te laten zien. Via de website, tijdens de exposities, en bijvoorbeeld op Youtube
  •  
  • Om anderen te laten zien dat jouw kunst bijzonder is, moet je het natuurlijk wel laten zien. Daarvoor is een digitale expositie bijzonder geschikt.
  •  
  • Samen kan het wel degelijk.
 

Macrofoto’s van Willy Luirink, Met oog voor elk detaIL.

Het eerste grote evenement dit voorjaar vindt plaats op 2 en 3 april in de Pletterij, Lange Herenvest 122 in Haarlem. Nadere informatie komt op de agenda van de website van De Pletterij.
 
ALLE vormen van amateurkunst omarmen we. Van beeldhouwwerk, glas, keramiek, fotografie, houtbewerking tot schilderijen. Bij evenementen hanteren we een thema. Voor 2 en 3 april is dat bijvoorbeeld “Passie = Fictie ?” Heb jij op deze vraag een antwoord en kan je die boodschap met jouw kunstwerk overbrengen? Een deskundige ballotagecommissie selecteert de beste aanmeldingen. En de prijs? Gratis expositie op 2 en 3 april in De Pletterij in Haarlem.
 
Doe mee, en meld je gelijk aan

 

Klik op een foto voor meer werk van onze kunstenaars ...

Stichting Engagement gaat verder ...

met nieuwe ideeen en nieuw elan

Help mee met het organiseren van evenementen, beheer van de website en social media, met communicatie, promotie, administratie en fondsenwerving.