• +31 633473301
  • engagement.haarlem@gmail.com
Evenementen

Afgelopen 2 en 3 april 2022 organiseerden we een uniek evenement in De Pletterij in Haarlem waarbij we amateurkunst, muziek, dans en amateurtoneel combineren. We gaan binnenkort starten met de planning van een volgend evenement voor het najaar.

Stichting Engagement geeft alle amateurkunstenaars in Haarlem en omgeving een podium. Op 2 en 3 april organiseerden we een uniek evenement in De Pletterij in Haarlem. Uniek qua thema en uniek qua opzet. Zo laten we zien waar we voor staan.

 

In het najaar komen we met een volgend groot evenement. Daar hebben we de nodige hulp bij nodig in de vorm van vrijwilligers en donaties/subsidies.

Help je mee met het organiseren van evenementen, beheer van de website en social media, met communicatie, promotie, administratie en fondsenwerving?

 

We laten zien wat amateurkunstenaars kunnen. Het is verbazingwekkend wat allemaal mogelijk is. Samen maken we unieke combinaties. Help je ons mee?

We zijn een stichting, en we kunnen met (weinig) geld bergen verzetten. We hebben jouw support nodig in de vorm van giften en subsidies.