• +31 633473301
  • engagement.haarlem@gmail.com

SPAM

Ronald Brouwer

Ook deze website heeft te maken met Spam. Ongewenste reclame is relatief onschuldig. Vervelender is het als “boefjes” proberen zich te registreren als kunstenaars op deze website. Gelukkig zijn zij simpel te herkennen. Al is er een risico dat ik iemand onterecht verwijder. C’ est la vie. Specifieke software van deze website beschermt ons gelukkig.

fake-news.jpg

Author: Ronald Brouwer

Ronald Brouwer, mede bestuurslid van Stichting Engagement. Mede organisator voor Sec - Hrlm: het podium voor amateurkunst in Haarlem en omgeving. Ontwerp van de website en beheer van social media. Veelzijdig, creatief en brede interesse in met name moderne kunst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.