• +31 633473301
  • engagement.haarlem@gmail.com
art cafe
De website is aanzienlijk verbeterd

De website is aanzienlijk verbeterd

Ronald Brouwer

De eerste toevoeging aan de website is een digitaal podium. Exposeren kan nu ook via de website. Laat het via een bericht weten als je daar gebruik van wilt maken. De tweede toevoeging is een besloten gedeelte voor kunstenaars. Leuk om berichten en foto’s te delen en om bijvoorbeeld feedback te vragen. Via de knop “Registreren (kunstenaars)” kan je een account aanmaken. In 1 minuut geregeld.

Expositie.png

Author: Ronald Brouwer

Ronald Brouwer, mede bestuurslid van Stichting Engagement. Mede organisator voor Sec - Hrlm: het podium voor amateurkunst in Haarlem en omgeving. Ontwerp van de website en beheer van social media. Veelzijdig, creatief en brede interesse in met name moderne kunst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.